Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهر کرمان گفت: یکی از وظایف مهم مراکز مشاوره ایجاد صلح و سازش عمیق و ماندگار است. خبرگزاری میزان – حجت‌الاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی، رئیس دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهر کرمان در جلسه شورای مشورتی مراکز مشاوره استان کرمان اظهار کرد: خوشبختانه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان عزم راسخی جهت اجرای اقدامات و طرح‌ها تا رسیدن به نتیجه مطلوب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهر کرمان سپس با تاکید بر اینکه هدف ما کاهش فروپاشی بنیاد خانواده‌هاست، افزود: خوشبختانه قوه قضاییه هم اکنون به این نتیجه رسیده که در کنار دادگاه‌های خانواده باید مراکز مشاوره نیز حضور داشته باشند.   بیشتر بخوانید: ۷۱ مرکز مشاوره در سطح استان کرمان فعالیت می‌کنند وی تصریح کرد: پرونده‌های تمکین باید به مراکز مشاور ارجاع شوند و چنانچه مسئله تمکین اصلاح شود قطعا شاهد کاهش چشمگیر پدیده طلاق خواهیم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی سپس با تاکید بر اینکه یکی از وظایف مهم مراکز مشاوره، صلح و سازش است، تصریح کرد: انتظار ما ایجاد صلح و سازش عمیق و ماندگار است و در این زمینه برخی مراکز مشاوره موفق عمل کرده و تجربه آن‌ها به سایر مراکز نیز تعمیم داده خواهد شد.

وی وظیفه دوم مراکز مشاوره را آموزش زوجین برشمرد و بیان کرد: آموزش‌های قبل از ازدواج ضروری بوده و باید در دستور کار همه مشاوران قرار گیرد؛ همچنین توجه به آموزه‌های دینی برای استحکام بنیان خانواده‌ها نیز بسیار لازم است؛ یعنی در کنار مشاوره‌هایی که با مکاتب غربی به مراجعان داده می‌شود باید به بیان مسائل دینی نیز پرداخته شود؛ چرا که جامعه اسلامی نیاز به خوراک اسلامی نیز دارد.

رئیس دادگاه‌های عمومی و انقلاب اسلامی کرمان یادآور شد: سومین وظیفه مراکز مشاوره گوشزد اشتباهات زندگی افراد آسیب دیده به فرزندان آن‌ها است تا از تکرار معضلات اجتماعی پیشگیری شود، به علاوه یک مرکز مشاوره خوب باید به سیره ائمه اطهار (ع) نیز توجه کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی در ادامه اظهار کرد: مرکز مشاوره‌ای که درصد صلح و سازش و توانمندی قابل قبولی نداشته باشد نمی‌تواند در جمع مراکز مورد تایید ما قرار گیرد؛ البته خوشبختانه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان اقدام موثری در زمینه غربالگری مراکز مشاوره انجام داده و آن‌ها را راستی‌آزمایی کرده است.

وی در پایان ضمن تاکید بر بومی‌سازی اسناد بالادستی خاطرنشان کرد: نیاز است از حضور مصلحین در مساجد جهت صلح و سازش در پرونده‌های خانواده استفاده شود، همچنین باید یک گزینه به سامانه تصمیم افزوده شود تا پرونده‌ها در مراحل اولیه و قبل از ارجاع به دادگاه، به مصلحین و مراکز مشاوره ارجاع شوند.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری کرمان پیشگیری از وقوع جرم صلح و سازش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری کرمان پیشگیری از وقوع جرم صلح و سازش رئیس دادگاه های عمومی و انقلاب مراکز مشاوره استان کرمان صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است

حجت الاسلام والمسلمین  حمیدی گفت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود:مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌ شود. 

حجت الاسلام حمیدی افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان