Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین ایمانی‌پور، پیام مکتب شهید سلیمانی را استقرار صلح عادلانه دانست و گفت: مجاهدت‌های شهید سلیمانی نشان داد که او صلح را برای همه و در هرجا لازم می‌شمارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در سومین کنفرانس بین‌المللی «مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی» که از سوی مجمع جهانی صلح اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن چهل‌وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر گفت: در طول تاریخ، شخصیت‌های تأثیرگذار بسیاری پا به عرصه گیتی نهاده‌اند ولی معدود افرادی هستند که موفق به فرهنگ سازی و ایجاد یک مکتب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکتبی که اولاً اصالت داشته و ثانیاً مؤثر و ماندگار باشد.

وی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را از جمله شخصیت‌های مکتب‌ساز در جهان معاصر دانست و افزود: این فرهنگ گرچه ریشه در آموزه‌های اصیل دینی خصوصاً مکتب اهل بیت (ع) دارد ولی قرائت روزآمد از این فرهنگ اصیل در عصر حاضر مرهون شخصیت فرید سرداری است که به درستی لقب سردار دلها را گرفت. همان آن که سلوک و منش او در لسان رهبر عزیز انقلاب اسلامی به مکتب سلیمانی ملقب شد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اعتماد به وعده الهی و شکیبایی در برابر ناملایمات، درهم تنیده بودن معنویت با سیاست، اعتقاد به نقش مردم و نگاه بین‌المللی و جهانی، پاسداری از ارزش‌های فطری و بشری نظیر صلح، عدالت و ظلم ستیزی و ولایت مداری را از شاخص‌ها و ویژگی‌های مکتب سلیمانی برشمرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد: تبیین و تشریح هریک از این خصایص نیازمند ساعت‌ها گفت‌و‌گو است. به ویژه شاخص ولایت مداری و تشریح مفهوم بلند ولایت که از اصلی‌ترین و زیربنایی‌ترین خصوصیات مکتب سلیمانی است. 

وی با اشاره به پاسداری از ارزش‌‎های فطری و بشری و مشخصاً «صلح عادلانه» در ویژگی‌ مکتب سلیمانی گفت: تحولات دهه‌های اخیر در عرصه جهانی و منطقه به‌خوبی نشان می‌دهد که در عصر حاضر «صلح و امنیت» بیش از هر چیزی در معرض خطر و تهدید قرار دارد. به همین جهت آن چیزی که بیش از همه اهمیت دارد، بررسی عوامل تهدیدکننده صلح و امنیت و چگونگی دستیابی به صلح واقعی است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: کلمه «صلح» از جمله واژگانی است که استعمال آن به صورت خام، گرچه در وهله نخست مقبول و قابل تحقق به نظر می‌رسد، ولی با دقت نظر، از تعابیری است که بدون ذکر پسوند مناسب، غیر دست‌یافتنی و غیر قابل تحقق است. به عبارت دیگر معنای فهمیده شده و مورد انتظار از صلح، بدون ذکر پسوند لازم، ناتمام و ناکافی است.

وی همچنین، بیان کرد: امروزه سخن از دمکراسی هدایت شده و مهار شده است. با این تفاوت که غرب تلاش می‌کند دمکراسی را با لیبرالیسم مهار کند و ما اعتقاد داریم که دمکراسی باید با دین کنترل شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در موضوع «صلح» نیز حکایت مشابهی وجود دارد. امروزه صلح و امنیت ناپایدار را غیر سازنده می‌شمارند و به چالش می‌کشند و صلحی را مقبول می‌دانند که پسوند «پایدار» داشته باشد. اما به این مهم توجه ندارند که پایداری صلح لوازمی دارد که از امهات آن «عدالت» است. 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه سخنانش، مطرح کرد: از منظر متفکران شیعی، ارزش صلح و پایداری آن زمانی محقق می‌شود که حقوق انسان‌ها و مظلومان در سایه عدالت تأمین شود. سال‌ها است که در سرزمین‌های اشغالی فلسطین سخن از صلح می‌رود ولی هیچ‌گاه صلح پایدار شکل نگرفته است و این امر، دلیلی جز نادیده گرفتن «عدالت» ندارد و تا زمانی که حقوق مردم مظلوم فلسطین و حق برابر آنها در نظر گرفته نشود، شاهد صلح پایدار نخواهیم بود.

وی پیام مکتب شهید سلیمانی را استقرار صلح عادلانه خواند و گفت: در این مکتب، تعلقات قومی و نژادی، جای خود را به عدالت‌طلبی و تأمین حقوق تمامی مظلومین می‌دهد. مجاهدت‌های شهید سلیمانی در غرب آسیا و حمایت‌های او از اقوام و پیروان ادیان مختلف نشان داد که ایشان صلح را برای همه و در هرجا لازم می‌شمارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور افزود: اهمیت تلاش‌های این شهید والامقام زمانی روشن‌تر می‌شود که شناخت درستی نسبت به ویژگی‌های غرب آسیا و صلح و امنیت در این منطقه و تأثیر آن بر صلح جهانی داشته باشیم. 

بیش از 80 درصد خانواده‌های یزدی در طرح شهید سلیمانی رهگیری شدندکنگره سردار "شهید قاسم سلیمانی" در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سردار قاسم سلیمانی سردار قاسم سلیمانی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مکتب شهید سلیمانی مکتب سلیمانی صلح عادلانه صلح و امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ در پیام محمدرضا حسین نژاد آمده است: شهید بزرگوار مرتضی مطهری بدون شک یکی از نخبگان و متفکران جامعه اسلامی است که راه طریقت، علم، آگاهی و جستجوگری را به عنوان متعالی‌ترین اندیشه‌ها در مسیر زندگی جوانان قرار داد تا دریچه حقیقت، فضیلت و معرفت را به روی همگان بگشاید.
حسین نژاد افزود: داشتن روحیه تواضع علمی و حقیقت طلبی از مشخصه بارز جامعه معلمان و آموزگاران، این تلاشگران بی ادعای عرصه علم و تربیت است و با چنین رویکردی، جامعه پویایی و بالندگی مسیر خود را خواهد یافت.
استاندار خراسان شمالی در این پیام ابراز امیدواری کرد که به لطف خداوند متعال با تلاش و همت معلمان، مربیان نسل آینده و معماران آینده جامعه، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر علم، دانش و پرورش دانش آموزان این خطه از میهن اسلامی ایران اسلامی باشیم.
۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در سال ۱۳۵۸، در تقویم رسمی کشور روز معلم نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • هاشمی: در دفاع خوب نبودیم/ مسئولان آسیا عادلانه تصمیم بگیرند
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید